Tot Ce Trebuie Sa Stii Cand Te Muti Intr-o Casa Noua

Dacă sunteți o persoană care iubește să lucreze cu mâinile tale, s-ar putea fi cineva care crede ca nu au putut găsi un loc de muncă de la domiciliu. Apoi veți vedea aceste locuri de muncă de asamblare acasă anunțate în ziarul și on-line. Sună tentant, nu? Sigur. Anunțurile sunt scrise pentru a fi tentant, dar ele sunt aproape toate escrocherii. Iată câteva modalități de a evita escrocilor ca nivelul maxim curiozitatea noastră:

În primul rând ar trebui să învețe despre escrocherii. Știi ce comune escrocherii de acolo arata. Locuri de munca de asamblare acasă sunt doar o înșelătorie comun, dar la fel este umplutura plic sau escrocherii de transfer de bani. Motivul pentru care sunt atât de tentant are de a face cu dorinta noastră proprie de a face bani rapid, folosind putina indemanare.

Aproape toate aceste lucru de la domiciliu escrocherii pradă pe dorința noastră de a face bani rapid. Anunțurile sunt scrise folosind un limbaj care ne face să credem putem face mii de dolari face sarcini simple. Ei vă spun, de obicei, că nu există competențe necesare pentru a face bani. Apoi, acestea oferă de multe ori o suma de bani mare și câteva ore pe săptămână.

Unele dintre aceste escrocherii chiar crea site-uri care au marturii despre modul Așa-și-Așa a făcut mii de a face doar câteva ore de muncă pe săptămână. Din păcate, oricine poate face marturii si cumpara fotografii ale unor persoane. Marturii sunt un truc comun de publicitate, dar cu locuri de muncă de asamblare acasă ar trebui să fie într-adevăr pusă sub semnul întrebării.

 

constructie-casa-6

Ceea ce mulți dintre lucrările la anunțurile de asamblare acasă nu vă spun este că va exista o taxă implicat pentru a bunurilor necesare pentru a finaliza sarcinile. Vi se va trimite acele bunuri, care sunt niciodată de calitate prezentată în anunț. De obicei ei vin cu traseu vagi despre ceea ce ai nevoie pentru a asambla. Uneori, vi se va cere să cumpere o parte din propriile provizii, de asemenea.

Cheia de asamblare acasă de locuri de muncă înșelătoriilor este că, odată ce ați cheltui bani pentru a trimite în obiectele frumos lucrate, vi se va spune că acestea nu sunt de până la alin. Dacă ați citit cu atenție, compania are probabil o notă care meșteșugurile trebuie să îndeplinească așteptările pentru plată. Nu contează cât de simplă poate fi ambarcațiunii, nu este de natură să îndeplinească vreodată așteptărilor. Asa ca acum sunt în afara de bani și de timp.

Asta este ceea ce fac aceste escrocherii de locuri de muncă de asamblare acasă. Ei fura banii și timpul dumneavoastră. Dacă vă place să lucrați cu mâinile voastre sunt mai bine începe propria afacere la domiciliu a face lucrurile pe care le iubesc să faci cu mâinile tale. Propria ta afacere poate costa bani pentru a începe, dar veți găsi că va fi cel puțin la controlul de bani și nu predarea-l la cineva care este de planificare sa-l fure.

Dacă vă decideți să înceapă propria afacere în loc să caute locuri de muncă de asamblare acasă, care se dovedesc a fi escrocherii, face unele de cercetare. Afla ce-ti place, și de a face unele de cercetare în piață. Apoi ia timp să se uite mai adânc în modul de a conduce o afacere. Dacă nu aveți o mulțime de bani retrase din circuitul agricol, începe mici. Construieste piesa de afaceri cu bucată, până când puteți merge full-time de lucru cu mâinile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *